Segédlet

A cvonline.hu oldalon közel 6000 állásból válogathatsz. Az alábbiakban megmutatjuk, hogyan keresd ki a neked valókat, csak kövesd a lépéseket!

Használd a jobb oldali kék téglalap léptetőgombjait az egyes lépések megismeréséhez. Ha útban van a doboz, a zöld négyzettel eltüntethető, majd újra előhozható.

Elkezdem »
×
  • 1. lépés

    A “Tevékenységi terület” dobozból válaszd ki azt a szakterületet, amelyben állást keresel, de beírhatod a fehér dobozba is a szakmádat, és a Keresés gombra kattintva annak megfelelő hirdetéseket fogsz látni. Válassz egyet, és kattints, aztán jöhet a következő lépés!

  • 2. lépés

    A képernyő jobb oldalán vonallal elválasztva látod a hirdetéseket. Ha érdekel valamelyik, a narancs színű “Részletek, jelentkezés” gombra kattints, és ott tovább olvashatsz róla. Ha úgy érzed, túl sok a hirdetés, vagy nem a környékeden hirdetnek állást, a képernyő bal oldalán például a “Munkavégzés helye” dobozban választhatsz megyét, ekkor egy rövidebb listát fogsz látni, amely a keresett hirdetéseket mutatja, de már csak a megyében.

  • 3. lépés

    A “Részletek, jelentkezés” gomb új ablakot fog nyitni, így itt most elköszönünk, de amint megnyílt, a narancs “Jelentkezem” gombbal tudod folytatni a pályázást. Néhány hirdetőnél nem találsz ilyen gombot, ott egy linket keress, amely a munkáltató saját weboldalára visz, és ott kell egy hosszú űrlapot kitölteni adataiddal. Szánj rá időt, egy jó állás megtalálásához több helyre érdemes jelentkezni. Drukkolunk!

Gyorstalpalók

A kért tartalom csak nagyobb eszközön érhető el.