Hand touching tablet pc, charts concept

Ossza meg történetét és nyerjen tabletet!

Az eMagyarország hálózatot üzemeltető Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézet (NIIFI) a nemrég ünnepelt internet világnapja alkalmából a mai napon „Megosztom a törtéNETem” címmel nyereményjátékot indít. A játék célja erősíteni a társadalmi összefogást a digitális írástudás népszerűsítéséért, ezért számítunk minél több számítógép- és internethasználó segítségére! Nekik szól ez a játék, amelynek végén a legjobb történeteket díjazzuk!
Ezek a személyes példák remélhetőleg közelebb hozzák és vonzóbbá teszik a számítógépet és internetet azok számára is, akik azt most még ritkán vagy egyáltalán nem használják. Ezeket a történeteket különböző on- és offline felületeken osztjuk majd meg velük. A cél ugyanis az, hogy a kívülállók is rákapcsolódjanak a világhálóra, aktív számítógép-használókká váljanak, és ezáltal munkaerőpiaci versenyképességük növekedjen, a kapcsolatok, a közösségi élmények, a szórakozás és a tájékozódás új lehetőségein keresztül életminőségük javuljon.

MI A JÁTÉKBAN RÉSZTVEVŐK FELADATA?

„Hogyan tudtam eddig számítógép és internet nélkül élni?”

Biztosan Ön is gondolt már erre, amikor a számítógép és a világháló segítségével oldott meg korábban lehetetlennek tűnő dolgokat. Megszerezni egy nagyszerű állást, rátalálni betegségünk gyógymódjára, rátalálni rég nem látott rokonokra, iskolatársakra, megismerkedni életünk szerelmével, megnyerni egy remek pályázatot, pénzt, időt, energiát spórolni… – csak néhány példa arra, hogyan változtathatja meg életünket a számítógép és az internet.

Ha Önnek is volt már része hasonló pozitív élményben, akkor most mindenképpen ossza meg velünk, mutassa meg másoknak is, hogy mekkora segítséget nyújt a számítógép és az internet, és nyerjen cserébe egy Samsung Galaxy Tab 3 10.1 Wifi 16 GB terméket!

DSC_4302_1

Ahhoz, hogy részt vehessen a játékban:

1.) Lájkolja az eMagyarország Centrum Facebook oldalát!

2.) A jelentkezési űrlapon adja meg nevét, foglalkozását, lakóhelyét, és hogy mióta használ számítógépet és internetet, majd maximum 300 karakterben röviden írja le, mi volt az a szituáció az életében, amikor a legnagyobb segítséget jelentette Önnek a számítógép és az internet. Konkrét példákat, megtörtént eseteket várunk, amit Ön hasznosnak talál megosztani másokkal.

3.) Fontos tudni, hogy az eMagyarország Centrum üzemeltetője a beérkezett személyes történeteket – a játékszabályokban foglalt adatvédelmi feltételeknek megfelelően – felhasználhatja az eMagyarország Pontokon kifüggesztett plakátokon, a www.emagyarorszag.hu oldalon és egyéb offline és online kiadványokban, kommunikációban, amelyekben példát szeretne állítani ahhoz, hogy a digitális írástudásban való részvételt vonzóbbá és elérhetőbbé tegye mindenki számára.

A történeteket 2014. június 15-én 23:59-ig, kizárólag a jelentkezési űrlapon keresztül várjuk. A beérkezett történeteket szakmai zsűri bírálja el, amely döntés ellen fellebbezésre nincs mód. A szakmai zsűri 3 nyertest választ. Minden nyertes 1db, Samsung Galaxy Tab 3 10.1 Wifi 16GB P5210 terméket kap.

Fontos, hogy csak akkor lehet díjazott a beküldött történet, ha teljesen kitöltött adatlap érkezik hozzánk, és a beküldő szerepel az eMagyarország Centrum Facebook követői között!

  • Az eMagyarország Centrum Facebook oldala: Facebook
  • A jelentkezési űrlap elérhetősége: http://emagyarorszag.hu/egyeb/nyeremenyjatek
  • A játék kezdete: 2014. május 21. 09:00 óra
  • A játék lezárása: 2014. június 15-én 23:59 óra
  • Zsűrizés időpontja: 2014. június 18. 10:00 óra
  • A játékot szervezi: NIIFI – eMagyarország Centrum

Forrás: eMagyarország Centrum

2014. április 29. 14:11 | Digitális írástudás